~:KakiShopping:~

By: AIMI COLLECTIONS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Sunday, 2-Aug-2009 09:39 Email | Share | | Bookmark
:: SAKIT MATA ::

Quote:
Assalamualaikum w.b.t

Sorry...lama x update webpage ni...bkn stakat lama...tapi sgt2 lama...
Sgt sukar rasanya nk luangkan masa uruskan webpage bags ni..terlalu bz uruskan perkara2 lain..syukur..walau apapun bisnez ni tetap bjln spt biasa..terima kasih atas sokongan anda suma...

Hampir 2 minggu ni pula...duk ulang alik ke hospital n klinik buat rawatan mata utk anak aku yg 11 months ni...asalnya sakit mata je...maybe berjangkit masa duk kt nursery..mula2 merah je...dah bg mcm2 ubat yg diambil kt klinik pusrawi..tp mslhnya makin teruk plak...sampaikn 2 hr anak aku tak buka mata...bayangkanlaaa...kesian dia...gelap seketika dunianya...

Masuk hr ke-3, pagi2 lg..aku terus bw kt university hospital bhgn emergency..aku angin betul dgn sorang staff nurse kat situ... tak check apa pun...dia suruh aku dtg hr isnin..maknanya aku kena tggu 2 hr lagi baru bleh jmpa doc..giler apa... takkn aku nk biarkan anak aku menderita 2hr lagi ,sbb mmg aku ada surat rujukkn dr klinik pusrawi tu...kalau dlm masa 48jam tak ok gak mata anak aku...terus kena bw kt hospital..

Masa laki aku pun duk bising2 kat situ... bertegas nk jmpa doc gak... ada sorang doc pakar bhgn kanak2 ni terdengar mslh kami..terus dia check mata anak aku..walaupun dia bkn doc pakar bhgn mata...tapi dia berusaha bantu kami...terus dia minta bantuan doc oncall bhgn wad mata..alhamdulillah lps tu sumanya bjln lancar..

Mata anak aku bleh dikatakn teruk gak laa terkena jangkitan virus.. smpikan dh jd selaput yg tebal dlm mata anak aku..sbb tu matanya langsung tak dpt buka..lps doc buang semua selaput tersebut..syukur skali lg...mlm tu matanya dh boleh buka.. kami diminta datang 2 hr sekali...utk cuci mata anak aku...sampai mata anak aku btul2 elok laa..mmg agak sedih masa tgk proses pencucian mata tu..mmg terseksa tgk dia menanggung kesakitan tu..tapi hanya tu saje jln utk matanya kembali normal .

Jadi...aku nk minta maaf bbyk pd suma customer sbb tak dpt nk jwb call or balas massage n email secepat mungkin...maybe masa tu aku berada di hospital or melayan anak aku yg tgh sakit..iyalah...tgh sakit...ada juga laaa ragamnya..apa pun mama berdoa,yg nadhira akan sembuh spt sediakala..Amin .



Monday, 8-Jun-2009 07:37 Email | Share | | Bookmark
~:: Mid Year Sale ::~

 
 
 
View all 14 photos...
HARGA RUNTUH!!! HARGA RUNTUH!!!

~:: WALLETS ::~


1. C.DIOR WALLET (MAROON)
Normal Price : RM50
Promotion Price : RM35
SOLD OUT

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


2. LV ZIPPY WALLET
Normal Price : RM50
Promotion Price : RM35
SOLD OUT

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


3. CHANEL ZIPPY WALLET (DIAMOND)
Normal Price : RM68
Promotion Price : RM45
SOLD OUT

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~:: GUCCI COLLECTIONS ::~



1. GUCCI RIBBON
SOLD OUT

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


2. GUCCI INDY (CLASSIC)
Normal Price : RM219
Promotion Price : RM180
SOLD OUT

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


3. GUCCI
Normal Price : RM389.90
Promotion Price : RM250
3 unit ONLY
SOLD OUT


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


4. GUESS SIGNATURE JOLENE
Normal Price : RM140
Promotion Price : RM100
SOLD OUT

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~:: FENDI - (GRADE AA+)::~

Quote:
Hmmmm...rasanya dah lama bag fendi ni akak jual memandangkan permintaan sgt2 tinggi...kalau tak silap dr awal Feb 2009 bag ni dikeluarkan..alhamdulillah dah pun terjual lebih dr 30 unit..alhamdulillah juga krn customer berpuas hati dgn material bag ni...suede + leather...terima kasih bbyk krn sudi beli dr akak..
pd permulaan bag ni agak mahal sehingga kat pasaran mencecah RM398.90.. jadi pada sesiapa yg belum memiliki bag ni...rebutlaaa sementara harga yg ditawarkan sgt2 rendah...cuma RM180 Shj / unit



1. FENDI SUEDE LEATHER BROWN COFFEE
Normal Price : RM269
Promotion Price : RM180
SOLD OUT

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


2. FENDI SUEDE LEATHER BLACK
Normal Price : RM269
Promotion Price : RM180
SOLD OUT



Tuesday, 19-May-2009 09:44 Email | Share | | Bookmark
LV Beach Collections & Longchamp Collections

 
 
 
ALL SOLD,TQ


~:: LV Beach Collections ::~

Quote:
Salam...

Ni koleksi yg terbaru dr lv boutique..harga utk bag ni(ori) USD1080 + tax...hmmmmm kalau nk beli yg ori berapa byk duit yg perlu anda keluarkan... apa2 pun terpulang pd individu tu sendiri..iyaaalah..duit masing2 punya...

yg akak jual ni gred A+...quality mmg cantik...dlm kain baldu...harga kat pasaran luar mencecah sehingga rm289.90..quality yg sama n grade sama..tapi kami hanya jual dgn harga rm150 sahaja dah pun termasuk utk cost poslaju..

jgn tggu lagi...sbb bag ni tak banyak stock.



1. LV Cabas Ipanema PM - NAVY (Gred A+)
Promotion Price : RM150 >> FREE DELIVERY
SOLD OUT


2. LV Cabas Ipanema PM - PINK (Gred A+)
Promotion Price : RM150 >> FREE DELIVERY
SOLD OUT

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

~:: Longchamp Collections ::~


Quote:
mesti ramai yg tertanya2...bag apa yg akak bawa masuk kali ni...hhehehheh ,
actually bag ni sgt2 terkenal kat PARIS...warna2 bag ni sgt menarik...coraknya simple but nice.

jadi utk mengumpul2 bag di luar sana...jgn lepaskan peluang utk memiliki 1unit utk brand bag ni...harga pun tak mahal...cuma RM70 with free delivery..



Longchamp Le PliageĀ®
Promotion Price : RM70 >> FREE DELIVERY
The Most Famous Fashion Bag In Paris
SOLD OUT -CAN REPEAT ORDER


Sunday, 10-May-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
~:: BAG BARU LAGI ::~

 
 
 
View all 14 photos...
ALL SOLD,TQ


HARGA RUNTUH!!! HARGA RUNTUH!!!

~:: FENDI - (GRADE A+)::~


1. FENDI SUEDE LEATHER
Normal Price : RM169
Promotion Price : RM130
12 UNIT SOLD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~:: COACH ::~


1. COACH OP RESORT JULIANNE
Normal Price : RM165
Promotion Price : RM130
SOLD OUT
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


2. COACH OP BLACK TOTE
Normal Price : RM165
Promotion Price : RM125
SOLD OUT

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~:: COACH GRED AA ::~


1. COACH SPECTATOR LEATHER SABRINA
Normal Price : RM198
Promotion Price : RM159
SOLD OUT


PRICE: US$458.00 + Tax

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


2. COACH PENELOPE LEATHER LARGE SHOPPER WHITE
Normal Price : RM198
Promotion Price : RM159
SOLD OUT

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


3. COACH PENELOPE LEATHER LARGE SHOPPER BLACK
Normal Price : RM198
Promotion Price : RM159
SOLD OUT


PRICE: US$398.00 + Tax

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~:: CHANEL ::~


1. CHANEL MIX COLOUR - TYPE 1
Normal Price : RM158
Promotion Price : RM120
SOLD OUT

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~:: PRADA ::~




1. PRADA STRIPE MEDIUM TOTE - TYPE 1
Normal Price : RM165
Promotion Price : RM125
SOLD OUT

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~:: LOUIS VUITTON - (GRADE AA+)::~


1. LV MULTICOLORE WHISPER PM
Normal Price : RM289
Promotion Price : RM240
9 UNIT SOLD

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


2. LV MONOGRAM ETOILE SHOPPER
Normal Price : RM279
Promotion Price : RM240
7 UNIT SOLD


Wednesday, 6-May-2009 07:45 Email | Share | | Bookmark
HERMES BIRKIN

 
 
 
View all 6 photos...
~:: H E R M E S ~ B I R K I N ::~







[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net